Olin kertonut aiemmin T:lle haaveilevani kahdesta miehestä. T lupasi hoitaa asian. Pidin tätä ihan sanahelinänä koska T:llä on tapana vain puhella eikä toteuttaa asioita. Sain kuitenkin puhelun jossa kertoi sopivan kolmanne pyörän löytyneen. Tämä pyörä olisi hänen lapsuuden ystävänsä Marko, jonka kanssa tällaista kokoonpanoa oli nuorena poikana harrastaneet. Soitimme yhdessä Markolle ja sovimme kuvien lähetyksestä. Asiat kuitenkaan eivät edenneet minnekkään suuntaan.

Suunnitellut treffit Tn kanssa kariutuiat kerta toisensa jälkeen. T:llä on tapana sopia treffejä ja olla vain ottamatta yhteyttä.

Loppujen lopuksi otin yhteyttä Markoon ja kyselin josko kyseinen toiminta vielä kiinnostaisi. Hän vastasikin nopeasti ja menimme jo kahville seuraavana päivänä. Marko vaikutti kovin mukavalta. Isokokoinen ja kiva pilke silmäkulmassa. Sovimme että jos kokeilisimme petipuuhia ensiksi ihan kahdestaan. Parin päivän päästä olimme jo piehtaroimassa. Markolla oli näemmä kovat suorituspaineet ja hommat eivät menneet oikein putkeen. Sessio oli kuitenkin varsin kuuma ja pitkä. Tapailimme mutaman viikon aina samoissa merkeissä. Seksikin oli varsin nautittavaa. Erityisesti pidän siitä että hän on niin kestävä ja todellakin nai kovaa. Muna on ihanan paksu ja työntää sitä ihan juuriaan myöten kosteaan mättääseeni. Joka kerta hän on lauennut suuhuni. Huoh!

Hän lähti kuitenkin kesälomalle, joten meille tulee pitkä breikki. Jos nyt enään tapaammekaan.