Eräänä iltana huhtikuussa kun istuimme yhdessä terassilla, Lissu sai äkisti idean, että menisimme viereiseen kaupunkiin tapaamaan hänen ex-avomiestään, josta Lissu ei ollut kuullut muutamaan vuoteen mitään. Soitto S:lle ja pian jo istuimme junassa menossa kohti päämäärää. S löytyi helposti, mistäs muualta kuin lähikapakasta istumasta kavereidensa kanssa. Lissulla on erittäin tarkka miesmaku ja tästä komeasta miehestä oli tullut hieman hhhmmm.. kuluneen näköinen. Rankka ruumiillinen työ ja kova ryyppääminen oli jättänyt jälkensä koko habitukseen.

Istuimme iltaa paikallisten kanssa, tanssimme ja joimme. Sitten saimme idean lähteä meille jatkoille. S tuli mukaan. Taksiin päästyämme S hyökkäsi välittömästi kimppuuni, kouri rintojani, suuteli kovaa ja intohimoisesti. Luulin, että Lissu oli järkännyt kaiken ja olin hieman hämilläni tilanteesta. Meille päästyämme S kaatoi minut välittömästi sänkyyn ja repi vaatteita päältäni. Lissu lähti melko pian kotiinsa ja se seksi mitä sain sen jälkeen, vei todella tajunnan johonkin kauas. Sellaista en ole koskaan ennen kokenut. Kokonaisvaltaista, kiimaista, kuumaa, pervoa. S:llä on todella iso, paksu ja 21 cm pitkä ja mikä parasta mies osaa käyttää sitä todella hyvin. Seksi kesti neljä tuntia, jonka jälkeen se jatkui seuraavana päivänä muutaman tunnin välein. Tämä ei suinkaan jäänyt viimeiseksi kerraksi, mutta ei kaikkea kerralla, kerron kokemuksistani myöhemmin..

Ainoa miinus on S:n melkoisen järkyttävä ulkonäkö. Vaatteet kun hänelle ei merkitse mitään, naama on ahavoitunut ja ryppyinen. Hänestä kyllä näkee että hän on ollut aikoinaan todella komea. Olisi varmaan vaan iän myötä komistunut, jos olisi pitänyt itsestään huolta ja jättänyt viinanjuonnin vähemmälle.