Eilen tuli kokeiltua sitten tuommoista kokoonpanoa ensimmäistä kertaa. T:lle kun olin sen luvannut. Minttu lupautui mukaan leikkiin.

T on ollut minun eli Lissun vakihoito puolentoista vuoden ajan. Välillä ollaan nähty tiheämmin ja välillä harvemmin. Suhde on ollut pelkkää seksiä ja hyvä niin.

T noukki meidät kyytiinsä ja huristeltiin "lounaalle" Mintun asunnolle, joka sijaitsee lähempänä. Riisuimme molemmat kaikki muut paitsi rintsikat jäivät. T lösähti tuttuun tyyliin sängyn päälle hoitoa odottamaan, (rasittava piirre)! Komensin miehen seisomaan ja riisumaan puseronsa samalla availin hänen vyötään ja housujaan. Muna oli jo valmiudessa. Asetuimme kontilleen eteen ja vuoron perään imimme palleja ja koko komeutta. Seuraavaksi siirryimme sängylle. Minä istuin kalun päälle ja Minttu siirtyi suutelemaan ja samalla työnteli tissejä imettäviksi. Tovin jälkeen siirryin selälleni ja jalat T:n olkapäälle. Minttu hieroi tissejäni jonka jälkeen siirtyi T:n taakse antaakseen vauhtia ja samalla huutaen "Nussi sitä Lissua nussi, kovempaa kovempaa". Minttu otti sauvan ja tuli viereen runkaamaan itseään. T:llä oli taas herkässä ja tulimme samaan aikaan. Siirryin imemään T:tä ja Minttu siirtyi sauvan kanssa taakse. Asetti sauvan pyllynposkien väliin, josta otin sen ja työnsin syvälle perseeseeni. T siirtyi panemaan toiseen reikään. Muna löpsähti ja siirryin tass imemään Mintun sauvoen itseään vieressä voimmakkaasti huokaillen. Pyysin kääntämään pillun T:n nähtäville. Mintun nopeutti tahtiaan ja laukesi huutaen. Samalla T oli löpsähtänyt ihan täysin ja rupesi tilittämään ettei tiennyt mikä oli. No juttu loppui sitten siihen. Ennenkuin oli oikeastaan alkanutkaan. Varsin iisiä settiä oli.

Lissu